Proefwerk ICT

Passie & Professie

Estelle Schoenmakers

De vriendschap met Rob (en zijn gezin) houdt al bijna twintig jaar stand. Dat is ook niet zo vreemd als je in alle openheid bij elkaar jezelf kunt zijn, humor deelt, samen intens kunt genieten van lekker eten, mooie wijn en inmiddels ook al weer een jaar of vier samen kunt werken. Die samenwerking is voortgekomen uit het feit dat Rob het wel erg druk kreeg en mijn talent ligt in het ondersteunen van die ander waar nodig en mogelijk.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met eten bezig. Eerlijke producten, de verhalen van betrokken producenten, koken, genieten en dat alles graag met anderen samen. Als secretaris van Slow Food Brabant kan ik mijn hart hierin ophalen.

Even voorstellen: Estelle Schoenmakers – Stevens. Ik ben getrouwd met Mark. Hij heeft eenzelfde ICT-achtergrond als Rob, dus dat werkveld is mij niet vreemd. Mijn werkervaring startte in de hoek van Personeel&Organisatie en vervolgens heb ik gewerkt als loopbaanadviseur/coach. Dit onder meer vanuit mijn eigen adviesbureau. Mijn kracht ligt in het organiseren, mensen bijeenbrengen, coördineren, ervoor zorgen dat werkzaamheden elkaar opvolgen, iedereen doet wat hij/zij moet doen en dat alles om het voor iedereen zo prettig mogelijk te maken, in werksfeer en in werkresultaat.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en heruitvinden. Dit start tegenwoordig veel vroeger dan toen ik klein was, nu vaak al op de lagere school. Waar je vroeger pas later een beroepskeuze maakte, ligt tegenwoordig veel meer de nadruk op talentontwikkeling en kijken wat daar allemaal bij zou kunnen passen. Dat start al op hele jonge leeftijd. Dit leidt tot een bredere oriëntatie op werkgebied, een flexibelere inzet op de arbeidsmarkt en geeft de aanzet tot een leven lang leren. ICT is hierin ondersteunend en onmisbaar.

Dát is waarom ik Rob ondersteun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *