Proefwerk ICT

Ik ben altijd gefascineerd geweest door techniek en heb na mijn studie “Informatie Technologie en Telecommunicatie” ervaring opgedaan bij toonaangevende ingenieursbureaus en telecombedrijven.

Eind jaren ’90 / begin jaren ‘2000 heb ik binnen KPN veel werk verricht tijdens de periode van de voorhoedescholen, NL.tree, ICT op School en de start van Kennisnet. Een rumoerige tijd maar ook een tijd waarin ik mijn passie voor het onderwijs ontdekte die in 2001 leidde tot het ondernemerschap. Heerlijk om in alle vrijheid voor scholen aan de slag te kunnen. Een besluit waar ik nog elke dag van geniet!

Omdat ik vrijwel alles op het gebied van techniek interessant vind, heb ik de afgelopen jaren deelgenomen in bedrijven op het gebied van sport en ICT en telefonie. Maar mijn fascinatie voor het onderwijs staat uiteindelijk niet toe dat ik veel tijd spendeer aan zaken daarbuiten. Met Proefwerk ICT volg ik mijn hart.


Naast onderwijs en ICT ben ik ook een echte levensgenieter. Ooit opgegroeid in Den Haag, woon ik alweer sinds 2000 in West-Brabant. Met de bossen in de achtertuin is het heerlijk ontspannen met mijn vrouw en dochter. Het Brabantse leven is werkelijk goed! Verder ben ik gek op lekker eten, wijn maar ook een biertje, skaten, skiën, films kijken, Zuid-Frankrijk en het Thüringer Wald.